19 de setembre 2008

Jo també vaig sobreviure!

http://www.elrenorenardo.com/

17 de setembre 2008

Sorprendre's.


Sempre et sorprens, llavors ets sents perdut.
Et sorprens perquè t’has fet un manual de tu dins el cap i no trobes la pàgina que parla d’allò, un error fàcil de cometre.
Cada sorpresa et rebenta el manual, al que li has de posar pàgines noves que a la seva vegada faran arrencar d’altres anteriors que s’hi contradiuen.


Sempre creixent, mai pots donar per feta una idea, perquè fins hi tot els resultats finals poden ser diferents, com la mateixa amanida amb diferents salses.


Trencar-se per dins no es símptoma de tornada enrere, sinó de reordenació i aprenentatge, perquè al muntar-te de nou sempre et sobra alguna peça i necessites altres de noves amb les que anar omplin espais deixats i nous espais.


Benvinguda estimada estranya. Estranya de moment en contingut que no pas en sensacions. Benvinguda per fer-me sorprendre, perquè com humà imperfecte jo també em faig manuals.


Desconec el futur però conec bé el meu passat, passat que va ser futur i desprès present al seu moment. Aquesta desconeixença no m’espanta, perquè com tot futur que serà passat, una pàgina nova formarà part del meu manual...manual que és error per altre banda, però es el que te ser imperfecte.


16 de setembre 2008

Cercador de videoclips + lletres


Aqui us deixo una utilitat que m'ha semblat interessant. Si us agrada la música, aqui teniu la opció de poder veure el videoclip de l'artiste que volgueu i al costat la lletra de la cançó en qüestió.

No es una gran base de dades, però segur que anirà creixent.


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0...9


Aquesta utilitat ha estat creada per la web de música http://www.musica.com/


Adsense

 


Antoni's Ous © 2008. Design by: Pocket