28 d’abril 2006

Benvinguts/des!!

Hola a tots/es!
acabo de donar per inaugurat aquest magnific lloc personal, on compartirè amb els meus amics les experiencies, bones i dolentes, que anem tenint.
De fet prefereixo les bones, em sembla que com la majoria.
També m'agradaria que els meus amics, i aquells que no ho siguin, comparteixin les seves coses, idees, fotos, comentaris, experiencies i bogeries i així podrem estar més aprop.
Dedico aquestes primeres linies al meus amics/amigues...us estimo, tot i les vostres bogeries, humors, defectes i virtuds...oooo que maco no?
De tot cor, una abraçada us desitjo el millor.


ANTONI

___________________________________________________________

Avui necesito un cafè, no millor dos o potser tres... de fet crec que m'estic tornant en un adicte. Tindrà remei? Espero que si, entre la feina i els estudis m'adormo de peu. Quin estrés!
Avui estic fent aquestes proves en la pàgina de Wikompany i així viure de més aprop el món dels CMS i més concretament dels wiki, tot i que això es un blog (que també es un CMS eee?!).
He de dir que és força divertit fer i desfer en aquests tipus de web i, tot i que sembla dificil de fer anar, no ho es pas.
Respecta a l'estrés i l'angoixa, he de donar les gràcies a una persona a la que he fet molt de mal sense m'ereixe-ho i que, tot i això, esta al meu costat, petint els meus mals de cap, però que m'anima a seguir i esforçar-me i que m'estima d'alló més. Sense ella, no tindria forces per tirar endevant els proyectes que tinc oberts a la meva vida. De tot cor, gràcies. T'estimo.

"Desde Chile con amor".
També vull fer menció especial als meus amics "missioners" ;P que han aconseguit tirar endavant un dels seus somnis i projecte personal, no sense esforç es clar, però sempre amb il·lusió i empenta. Us mereixeu el que esteu aconseguint, primer per com sou i desprès per com heu treballat per aconseguir-ho. Anims i força!! Us estimem.

Antoni 28/04/06

_____________________________________________________________

La foto:
Paris mon amour!!




Adsense

 


Antoni's Ous © 2008. Design by: Pocket