20 de desembre 2007

Postals nadalenques (el concurs) - 3


Segona rebuda!

La metamorfosi envia aquesta postal molt original i feta a mà.

Ella diu "m'ho vaig passar bé fent-la amb trossos de paper de regal, cartolina i una fulla de plàtan premsada." i em sembla que això ja es un encert, utilitzar materials reciclats per fer una postal original i, el més important, gaudir fent-ho.


Genial metamorfosi, ets una artista!


Moltes gràcies per participar metamorfosi!

19 de desembre 2007

Postals nadalenques (el concurs) - 2


Bé, ja tenim la primera postal. No és en català, però m'ha fet tanta il·lusió que aquesta regla a quedat suprimida, tot i que les que arribin en català haurien de ser millor puntuades.


Es una postal que la posaria en la secció de tendres. Postal familiar que el fill de la Carolina ha fet amb les seves manetes. Una postal que em transmet una de les essències del Nadal, l'escalfor familiar i de les persones que ens estimem i ens estimen.


Moltes gràcies a la Carolina per participar i a l'Hazael per fer-la!

**De moment es la postal que està guanyant (es la primera rebuda). Quan es finalitzi el termini, podreu votar, si hi ha més d'un es clar!


18 de desembre 2007

MEME Preferències


Tot i la feina que tinc, l'EVA es mereix que compleixi!


1. Estiu - hivern: Com el meu caràcter marca, o sigui ni fred ni calor, primavera.


2. Anar de festa - quedar-se tranquil a casa: tranquila casa...tot i que alguna festa no em desagrada.


3. Fer matances del porc - ni parlar-ne, de matances: De matar sol als jocs d'ordinador, però això si, a tot el que es mogui i es posi davant. El porc me'l menjo a gust, però si veies la seva mort...com a mínim em costaria molt.


4. Nadal - que no existís, el Nadal: Per mi diria que no existís, però quan veig la ilusió que genera en moltes persones, sobretot en les criatures...el somriure d'ilusió d'una criatura o venç tot.


5. Aixecar-se prest - vetllar fins tard: sempre tard, sóc per natura nocturn i allargo els dies al màxim, així que pel matí a dormir.


6. Platja - muntanya: Muntanya, tot i que platja amb el temps m'ha agradat cada cop més. Lo ideal seria una platja al costat de la muntanya.


7. Una excursió a peu - anar a dinar en cotxe: Camir i quan més amunt i més hores millor i barrejar-me amb la natura....aiiiiixxx quin relax!


8. Ferrero Rocher - Mon Cheri: Els dolços us els regalo.


9. Pare Noël - Reis Mags: Tió, Pare Noël, Reis Mags i tot el que suposi que em facin un regal...calla, millor rés que sinó a mi també em toca fer-los :s


10. Cinema de terror - comèdia: Terror, però amb les últimes pelis de terror que fan, per mi terror i comèdia es fan un.


11. Alonso - anti-Alonso: Anti-Alonso of course.


12. Avió - vaixell: vuela,vuelaaaaaaaa!


13. Mirar una pel·lícula - veure el futbol: Si es Barça, futbol, per la resta una peli, però la peli ha d'estar bé, sinó trigo 1 minut en saltar a l'ordinador.


14. Tenir un ca - un moix: Ca!


15. Fer sobretaula - enllestir ràpid: Les sobretaules em sobren, preferixo un sobreelllit, un sobreelsofà...


16. Te - cafè: Cafè a mort, d'aquells tan forts que no cauen de la tassa.


17. Xocolata blanca - xocolata negra: Xocolata amb llet, jo també!


18. Comprar a una gran superfície - a un petit comerç del barri: Odio comprar.


19. Reial Madrid - Barça: 0-5


No es que m'agradi trencar les cadenes dels meme, però a elecció de qui el vulgui fer, endavant (els lectors més habituals els primers) ;P ...ups, em quedaré sense lectors habituals!


Adsense

 


Antoni's Ous © 2008. Design by: Pocket